محصول ترکیبی چند منظوره با کاراگینان Omgel 50

R00127

جدید

نام محصول : Omgel 50

کد محصول : R00127

حالت محصول: پودری

محصول ترکیبی بر پایه هیدروکلوئیدها برای استفاده در خمیر محصولات کاتری و امولسیفایری. 

- بالابرنده WHC در محصولات گوشتی.

-کاهش امکان سینرزیس در محصول نهایی.

-جلوگیری از خروج آب و عصاره در انواع محصولات گوشتی مانند ( سوسیس ، کالباس ) و انواع محصولات وکیوم و بسته بندی شده .

-ثبات عطر و طعم ویژه محصول نهایی در کل مدت زمان نگهداری.

-افزایش مدت زمان ماندگاری محصول.                                                    

 جهت ایجاد لطافت و پایداری بافت محصول – افزایش جذب آب و کاهش قیمت تمام شده و جلوگیری از دهیدراته (دوفاز) شدن محصول نهایی در زمان نگهداری

روش مصرف

محصول ترکیبی Omgel 50 را بصورت خشک در زمان تولید محصولات گوشتی با توجه به دٌز مورد نظر مستقیماً در کاتر در مراحل اولیه تولید فارش به ترکیب اضافه نمایید. مقدار مصرف برای تولید فارش از 0.2 تا 0.5 کیلو گرم برای 100 کیلو گرم فارش (با آب و دیگر ترکیبات جمعاً) می باشد. برای تولید محصولات تیکه ای همانند هم و ژامبون نیز میتوانید محصول ترکیبی را مستقیماً در کاتر به مقدار 0.5 کیلو گرم برای 100 کیلو گرم فارش استفاده نمایید.

مناسب جهت تولید تمامی محصولات گوشتی و محصولات نیمه آماده
و یا خام برای بسته بندی به روش وکیوم.
ایده آل برای جلوگیری از دهیدراته شدن محصول نهایی در زمان نگهداری

کد مرجع محصولR00127
شکل ظاهریبه صورت پودر
عطر و طعمطبیعی
حداکثر میزان رطوبتحداکثر 15%
مواد خارجیX
بسته بندیبسته های 1 کیلویی در کارتن 25 کیلویی
شرایط نگهداریدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
مدت زمان مصرفروی پاکت ذکر شده است

پرفروش ترین ها

برو بالا